Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

Kako „Ivančice“ provode svoju posljednju jesen u vrtiću?

Skupina Ivančice 2010. - 2014.   |   04.10.2013.

Kako „Ivančice“ provode svoju posljednju jesen u vrtiću?

Kako „Ivančice“ provode svoju posljednju jesen u vrtiću?

 

Skupina „Ivančice“ od rujna je bogatija  za tri nova člana, odnosno tri nova prijatelja.

Preselili su se u zgradu 2 , tzv. srednji vrtić na Trgu dr Ante Starčevića. To im je zadnja godina bezbrižnog vrtićkog druženja - dogodine su svi školarci.

Zanima li vas kako provode svoje rano jesenske dane u novom prostoru? Dan im započinje veselo uz jutarnju tjelovježbu u sportskoj dvorani. Osim što se razbuđuju na zdrav način, druže se sa svima ostalima prijateljima iz  „srednjeg vrtića“. S njima vježbaju i njihove odgojiteljice, a često i teta Mira iz kuhinje kada im doveze doručak. Svi marljivo vježbaju i misle o svojem zdravlju. Iza doručka slijedi niz aktivnosti od kojih posebno vole glazbene i likovne. Još im je jedna od omiljenijih i glasovna igra „vješala“, koju bi mogli ponavljati bezbroj puta.

Često se organiziraju i  glazbene radionice s tetom Nadom, koja ih je jako pohvalila i rekla da joj se „Ivančice“ baš sviđaju jer jako vole pjevati i plesati a i vrlo su radoznali i baš sve ih zanima. Ovih dana njihovi  panoi i kutići puni su likovnih radova na temu jeseni. Izradili su veliko drvo od neoblikovanog materijala, sami ga polijepili toplim ljepilom, te ga ukrasili jesenskim plodovima. Njihovi roditelji mogu svakodnevno pogledati novu izložbu dječjih radova. Pozivaju vas da im se pridružite u igri spretnosti i snalažljivosti koju nazivaju  „ljubikolo“ i koju vrlo rado igraju i zasigurno će vas htjeti pobijediti.

Iz „Ivančica“ najviše je članova sportske i engleske radionice – jer su oni marljiva, vesela, spretna i samostalna djeca!

Stručno usavršavanje odgojitelja

Dokumenti

Protokoli

Kontakt

Dječji vrtić Cvrčak
Pejačevićeva 1, Virovitica

tel: 033/801-545