Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

OBITELJSKI KUTAK

Skupina Golupćići   |   26.06.2014.

OBITELJSKI KUTAK

U sobi Golupčića pronašli smo fotografiju od prije dvije godine, kada su Golupčići bili mlađi. Fotografija je zaokupila njihovu pažnju nekoliko dana. Počeli su razgovarati o tome kako su bili mali, a sad su veliki i svima koji su došli u sobu pokazivali su fotografiju i pričali o tome tko je na slici i što su tamo radili.

            Vođeni interesom djece zamolili smo roditelje za pomoć. Svako dijete donijelo je od kuće jednu obiteljsku fotografiju kojoj smo napravili okvir. Interes je bio velik. Svatko je svoj okvir ukrasio po želji i svaki je poseban kao i svatko dijete.

            Uz pojedinačnu sliku svakog Golupčića vezali smo svakom njegovu obiteljsku fotografiju i pronašli dio sobe gdje će biti te fotografije.

            Oko fotografija okupljaju se svakodnevno, razgovaraju, gledaju svoje članove obitelji, ali i vrlo zainteresirano promatraju članove obitelji svojih prijatelja.

            Kada nitko ne gleda znaju poneki sjesti pokraj, podragati fotografiju, a znaju dati i pusu nekome na fotografiji.

            Sada je uz fotografije dodan i otisak dlana pa je i to probudilo dodatan interes. Uspoređuju tko ima kakav dlan, tko treba još malo bolje jesti da naraste…

 

            Obiteljski kutak postao je mjesto okupljanja i razgovora, ali i mjesto za osamu. Kutak ćemo još nadopunjavati vođeni interesom djece, koji još uvijek traje.

Stručno usavršavanje odgojitelja

Dokumenti

Protokoli

Kontakt

Dječji vrtić Cvrčak
Pejačevićeva 1, Virovitica

tel: 033/801-545