Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

Cvjetići ponovno zajedno

Skupina Cvjetići   |   14.09.2016.

Cvjetići  ponovno  zajedno

Nova pedagoška godina Cvjetićima je donijela neke novine – preselili su se u novi prostor u zgradi IV i dobili su čak pet novih prijatelja.

Prvi tjedan prilagodbe je iza njih. Bio je to veliki korak kako za novoupisanu djecu i njihove roditelje tako i za “stare” Cvjetiće.

Dok je pred roditeljima bio izazov  uključiti se u svakodnevne  aktivnosti u skupini kako bi se izgradilo povjerenje između roditelja i odgojiteljica pa tako i između djece i odgojiteljica, novoupisa djeca trebala su se suočiti s prvim odvajanjima od roditelja. I neki “stari” Cvjetići našli su se pred problemom ponovnog prilagođavanja nakon duge ljetne stanke. Bilo je i njima teško odvojiti se od roditelja, priviknuti se na novi prostor, drugu djece i njihove roditelje.

No, novi su tjedni pred njima i kreću u nove pustolovine bez roditelja.

Raznolikošču poticaja, izmjenjivanjem aktivnosti i oblikovanjem prostora kako najbolje odgovara djetetovim interesima i potrebama, pružiti će se djeci mogućnost za upoznavanje, istraživanje, igru i zabavu.  Naravno, prije svega tu je tetino krilo, rame i zagrljaj  na koji  mogu uvijek  računati.

Odgojiteljice poručuju roditeljima:

“Dragi roditelji, drago  nam je što ćemo odrastati zajedno s Vašim djetetom! Nastojat ćemo se da se ono uz nas osjeća  sigurno, prihvaćeno, zadovoljno i sretno!”

 

Stručno usavršavanje odgojitelja

Dokumenti

Protokoli

Kontakt

Dječji vrtić Cvrčak
Pejačevićeva 1, Virovitica

tel: 033/801-545